Australia, focuri de arma intr-un hotel din Darwin: morti si raniti, suspectul arestat

Australia, focuri de arma intr-un hotel din Darwin: morti si raniti, suspectul arestat

Cel puțin cinci persoane ar fi fost ucise în Australia într-un schimb de focuri într-un hotel din Darwin, capitala Teritoriului de Nord. Suspectul responsabil de masacru a fost arestat. Este un bărbat de patruzeci și cinci de ani care, potrivit rapoartelor mass-media internaționale, ar fi intrat în Palms Hotel pe strada McMinn cu o pușcă în mână și ar fi tras mai multe focuri de armă în  mulțime.

 

Potrivit martorilor, ucigașul suspect a căuta  o anumită persoană, un bărbat numit Alex. Potrivit postului local ABC, brbatul de 45 de ani a fost recent eliberat din închisoare. După atacul în hotel, ucigașul ar fi încercat să scape, dar după  aproximativ o oră a fost oprit de poliție.

 

Bărbatul, conform poliției, ar fi acționat singur.

Te-ar putea intereasa și Noa Pothoven, tanara de 17 ani care a murit prin eutanasie dupa ce a fost violata de mica

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.