Australia, fiica își decapitează mama și cheamă poliția: „Am capul ei în mână”

Jessica Camilleri în vârstă de 27 de ani, și-a decapitat mama Rita cu un cuțit după o ceartă aprinsă. Și după ce a tăiat capul femeii, tânăra a aruncat restul cadavrului pe o cărare în afara casei lor din Sydney, Australia. După gestul oribil, tânăra de 27 de ani a chemat poliția să-și mărturisească crima.

Jessica Camilleri le-a spus agenților că relațiile dintre ea și mama ei erau de ceva timp tensionate. În ziua crimei brutale, femeia și-a fi târât de păr fiica până în bucătărie unde a luat apoi un cuțit cu care a vrut să o lovească. “Am crezut că o să mă înjunghie, așa că am înjunghiat-o eu în spate “, a declarat Jessica Camilleri în instanță, conform rapoartelor presei The Sun . „ Eram atât de nervoasă încât nu m-am oprit să o lovesc până nu am decapitat-o”

Citește și Bicarbonatul de sodiu: noul botox

Potrivit surorii sale, Jessica Camilleri suferea de tulburări psihice . După crimă, cu capul mamei în mână , tânăra de 27 de ani a mers la vecini pentru a arăta ce s-a întâmplat și apoi l-a aruncat pe stradă. Evenimentele dramatice datează din iulie 2019, dar în aceste zile are loc procesul fiicei. Un psihiatru a explicat că acțiunile oribile ale lui Jessica Camilleri au fost inspirate de filmele violente de care ar fi fost „ obsedată ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.