Australia, criminalul autostopiștilor a murit: cine era

Ivan Milat, cel mai cunoscut criminal din serial australian, a murit în închisoare la vârsta de 74 de ani din cauza cancerului, au anunțat autoritățile penitenciare din Noua Țara Galilor de Sud. Milat, după ce a fost diagnosticat cu cancer esofagian și stomacal în mai, a fost transferat din închisoarea de securitate maximă din Goulburn.

Milat, un fost muncitor, a fost condamnat în 1996 la șapte pedepse pe viață pentru uciderea a doi cetățeni britanici, trei germani și doi australieni, după ce ia luat cu mașina în timp ce făcea autostopul. Pentru alte trei cazuri suspectate nu a fost posibil să-i stabilească vinovăția. Trupurile mutilate ale victimelor au fost găsite la începutul anilor 1990 în morminte improvizate în pădurea din Belanglo, la aproximativ 150 de kilometri sud de Sydney. Crimele au avut loc între 1989 și 1992.

Un incendiu i-a distrus viața, dar nu se lasă: ”Mi-ar plăcea să-mi revăd familia după 14 ani”

Conform celor apărute în instanță, două dintre victime au fost împușcate de mai multe ori în cap în timp ce una dintre ele fusese decapitată. Mai mult, cadavrele au prezentat semne ale violenței sexuale care au avut loc „înainte sau după moarte”. Milat, care nu a mărturisit niciodată crimele sale, dar a fost arestat în mai 1994, după ce un autostopist britanic a reușit să scape de o tentativă de răpire în ianuarie 1990 punând poliția pe urmele criminalului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.