Australia confirmă patru cazuri de coronavirus, se așteaptă la mai multe cazuri

Australia a confirmat sâmbătă primele patru cazuri de coronavirus în două orașe diferite. Ministrul Sănătății a afirmat că se aștepta la mai multe cazuri, deoarece Australia este o destinație populară pentru turiștii chinezi.

Trei bărbați, în vârstă de 53, 43 și 35 de ani, se afla în  stare stabilă în spitalul Westmead din Sydney, după ce au rezultat pozitv la sâmbătă, după ce s-au întors din China la începutul acestei luni, a declarat ministrul de sănătate al statului din Noua Țara Galilor de Sud, Brad Hazzard.

Citește și Africa a fost invadată de milioane de lăcuste, agricultorii au pierdut totul

Primul ministru australian, Scott Morrison, a declarat  sâmbătă  că „era de așteptat ca Australia să se prezinte cazuri de virus”  și că Australia are un stoc național de peste 10 milioane de măști de protecție, dar știrile despre virus s-au răspândit rapid în Melbourne, mulți oameni grăbindu-se în farmacii pentru a-și cumpăra măști.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.