Australia concediat pentru coronavirus câștigă la loterie

În câteva zile un bărbat a trecut de la a fi disperat din cauza pierderii locului de muncă  la bucuria incontrolabilă de a câștiga 4,5 milioane de dolari la loterie . Aceasta este frumoasa poveste care vine din Adelaide , coasta Australiei de Sud  și puternic afectată de impactul negativ pe care Covid-19 l-a avut asupra economiei naționale și mondiale. Compania unde a lucrat bărbatul s-a închis și el, ca mulți alți mulți colegi, a rămas fără niciun venit. Din banii pe care i-au rămas și-a cumpărat un bilet la loteria Set for Life și mare i-a fost mirarea și bucuria când a văzut că câștigat  peste 20 de mii de dolari pe lună pentru următorii 20 de ani. O schimbare a scenariului netă în comparație cu statutul de șomer în care se afla.

Plan diabolic. Și-a ucis soția și a mințit că este bolnavă de Coronavirus pentru a evita arestul

Potrivit presei locale, norocosul câștigător este un tată tânăr care acum își poate permite în sfârșit să cumpere o casă  pentru familia sa.

Rămânând anonim bărbatul a declarat: Aseară mi-am verificat  contul online și am văzut că am câștigat”.  Chiar și în tragedia pe care o trăim în ultimele luni, astfel de povești ne ajută fără îndoială să credem într-un viitor mai bun.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.