Australia, călca un „trunchi de copac” în apă dar este un crocodil: atacat și castrat

Un bărbat a fost mușcat de penis de un crocodil de apă sărată în largul coastei Teritoriului de Nord, în Australia , după ce a călcat pe reptilă în timp ce era scufundat la mal.

Elston Lami Lami era la vânătoare  lângă Minjilang, pe Insula Croker, sâmbătă la ora 12.30, când a călcat în picioare ceea ce credea că este un trunchi de copac scufundat . Cu toate acestea, tânărul de 42 de ani și-a dat seama imediat că realitatea era cu totul alta, dar nu a nu a avut timp să evite atacul. Crocodilul s-a lansat agresiv împotriva lui mușcându-l de penis și de piciorul drept.

“Când m-am uitat în ochii lui, părea să spună ‘ești prânzul meu'”, a spus Lami Lami pentru ABC. Bărbatul a reușit să se elibereze lovind animalul cu celălalt picior, înainte ca crocodilul să atace din nou, mușcându-l de picior și de penis . Lami Lami a lovit în repetate rânduri  crocodilul, înainte ca lătratul câinilor săi și țipetele unei rude să reușească să distragă reptila, pentru ca victima să poată scăpa.

Caz extrem de zoofilie: și-a înregistrat iubita în peste 210 de filme în care avea raporturi cu animale

Bărbatul a fost dus de urgență la centrul de sănătate comunitar Minjilang , înainte de a fi dus la spitalul Royal Darwin , unde este internat în stare stabilă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.