Australia, atac armat într-un centru comercial: mai mulți răniți, atacatorul a fost ucis de poliție

Australia, atac armat într-un centru comercial: mai mulți răniți, atacatorul a fost ucis de poliție. Poliția australiană a ucis un bărbat înarmat cu un cuțit care a intrat în într-un centru comercial din statul vest-australian, rănind mai multe persoane. Atacul, relatează BBC, a avut loc la marginea orașului Port Hedland, în regiunea Pilbara.

Agenții ajunși la fața locului au tras mai multe focuri de armă ucigând atacatorul. Doi dintre răniți se află în stare gravă la spital.

Coronavirus, oamenii de știință: „Iată de ce imunizarea în turmă este un mit”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.