Audierea în tribunal nu poate fi făcută din cauza Coronavirusului, un copil de 2 ani a fost adoptat printr-o aplicație

Un copil de doi ani a fost adoptat datorită platformei Zoom , una dintre cele mai importante aplicații software de conferințe video, după ce audierea în tribunal a fost anulată în Statele Unite din cauza coronavirusului. Știrea a fost raportată de Cnn.

Micul Jaden fusese luat în plasament  în urmă cu un an de Kimberly Wieneke și soțul ei care locuiesc în Fort Smith, Arkansas. Audierea adopției a fost programată pentru luna aprilie, dar a fost anulată din cauza situației de urgență de la Covid 19. În acel moment, Kimberly a început să se gândească la alte alternative. „Pe social media, am început să vedem fotografii cu adopții care au avut loc prin aplicația respectivă”, a spus femeia.

Și așa s-a întâmplat și pentru ei. Adopția lui Jaden a avut loc printr-un apel video Zoom. Chiar dacă ziua adopției lui Jaden  a fost imaginată altfel,  mama băiatului a spus , „dar nu a fost mai puțin specială. Uneori ni se pare că nu este real, vreau să spun că  îl privim și ne gândim :„ Este al nostru … ”, a spus Wieneke pentru radiodifuzorul KNWA.

O tânără mămică a murit imediat după ce a născut, nu și-a putut îmbrățișa copilul: ” L-a văzut doar în fotografie”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.