Au violat și filmat o fată băută în Londra: doi italieni condamnați la 7 ani și jumătate de închisoare

Doi studenți italieni condamnați pentru viol: într-un videoclip studenții au râs după violență

Doi tineri italieni, Lorenzo Costanzo în vârstă de 26 de ani și Ferdinando Orlando în vârstă de 25 de ani, au fost condamnați amândoi la șapte ani și jumătate de închisoare pentru că au violat o tânără de 23 de ani într-un club de noapte din Soho, din Londra pe 26 februarie 2017, a raportat Sky News. Cei doi au făcut fotografii și înregistrat violul după care la tribunal au declarat că raportul a fost consensual .

În octombrie au fost găsiți vinovați. În timpul procesului, s-a demonstrat  că cei doi tineri italieni au întâlnit-o pe tânără pe ringul de dans al unui club de noapte  pe 26 februarie, acum doi ani.  Camerele de securitate locale au arătat că tânăra era vizibil de beată că abia se mai putea ține pe picioare.  La două minute după prima întâlnire, cei doi italieni au dus-o pe femeie într-o cameră  și au violat-o. Cei doi au ieșit din cameră  șase minute mai târziu, au aranjat hainele pe tânără și au însoțit-o la toaletă, unde au părăsit-o. În imaginile înregistrate s e vpot vedea cei doi tineri cum  alergau pe scări bucuroși schimbându-și semne victorioase.

Violență sadică: o femeie pusă să aleagă între degete tăiate sau lovituri de ciocan

 

Victima a fost găsită la toaleta locală o oră mai târziu și escortată acasă de un cuplu francez. Colega de cameră a găsit-o într-o stare gravă, încât a trebuit să sune o ambulanță. În spital, tânăra a fost operată. Cei doi italieni au reușit să scape mai bine de un de justiția britanică , întorcându-se în Italia. Tânărul de 25 de ani a fost arestat pe aeroportul din Londra Heathrow în martie anul trecut, după ce s-a întors în Marea Britanie pentru a participa la un meci de fotbal. După arestarea și acuzațiile împotriva tânărului de 25 de ani, celălalt tânăr a contactat poliția britanică și a acceptat să se întoarcă în Regatul Unit, unde a fost arestat și acuzat de viol.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.