Au violat o tanara de 22 de ani. Doi frati si tatal lor se justifica: ”Nu am mai avut raporturi de prea mult timp”

Au blocat o tânără și au violat-o , justificând că nu a mai făcut sex de foarte mult timp. Shaun Gregg, în vârstă de 42 de ani a ținut femeia în timp ce fratele lui, Logan, de 39, a violat-o.  Apoi cei doi au așteptat ca tatăl lor să facă același lucru. Cei trei bărbați au fost arestați, dar justificarea pe care au dat-o pentru infracțiunea comisă a fost una ieșită din comun și absurdă. Un gest le care nu există nicio justificare !

 

Logan Gregg s-ar fi plâns fratelui său că nu a mai făcut sex de foarte mult timp, așa că au ademenit pe 22 de ani în magazin unde a lucrat și au abuzat-o. Cei doi frați și tatăl lor erau sub influența drogurilor și a alcoolului atunci când au violat fata.  La început, toți trei s-au declarat nevinovați.

 

După arestul și interogatoriu lor, ei au recunoscut actele sexuale, negând însă violul și afirmând că fratele mai mic ar fi avut nevoie de un raport sexual cu o femeie. Un motiv absurd pentru judecător care nu a acceptat-o ca o justificare condamnând Shaun Gregg la 11 ani de închisoare, Logan Gregg la șase ani și șase luni și Paul Gregg la 4 ani și 6 luni.

 

Te-ar putea interesa și Violata de un barbat cunoscut pe Tinder: ”M-am prefacut ca sunt moarta”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.