Au violat două femei timp de 10 ani: crimele înfiorătoare comise de un bărbat și fiul său

Au violat două femei timp de 10 ani. Un bărbat de 73 de ani și fiul său în vârstă de 38 de ani au fost arestați sub acuzația de agresiune sexuală împotriva a două femei despre care presupuse că le-au molestat timp de zece ani. Este o poveste cu contururi tulbure și înfiorătoare. Cel mai grav este că cele două femei par a fi rude cu violatorii lor.

Și-a violat fostul iubit amenințându-l cu o sabie: condamnată la 20 de ani de închisoare

Francis Keiling (73 de ani) și Nathaniel Keiling (38 de ani) , respectiv tatăl și fiul, sunt responsabili pentru o violență sexuală săvârșită pe o perioadă de zece ani împotriva a două femei. Violența sexuală care a ajuns să fie anchetată s-a petrecut pe o perioadă cuprinsă între 2007 și 2017 . Conform rapoartelor Daily Star , se pare că a fost una dintre cele două victime care a decis să denunțe violurile repetate , după încă o agresiune sexuală pe care femeia a suferit-o în luna mai .

Bărbatul de 73 de ani a fost arestat pe 25 august și a fost acuzat de 52 de acte de violență sexuală , incest și abuz sexual de gradul I . Cât despre fiul său, Nathaniel a fost arestat pe 21 octombrie . El este acuzat că a comis 20 de infracțiuni. Amândoi sunt acum în închisoare.

Poliția nu a specificat ce grad de rudenie este între victime și criminali.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.