Au ucis un șarpe enorm crezând că înghițise un vițel, dar adevărul era altul

Într-un sat din Nigeria, un șarpe a fost ucis pentru că locuitorii au crezut că ar fi devorat un vițel. Mărimea stomacului său era enormă, dar, în realitate dezvăluia ceva șocant. În burta lui erau zeci  de ouă, nu rămășițele unui vitel. Exemplarul feminin era însărcinată.

Povestea a fost relatată de Metro care citând presa locală. Reptila a fost ”învinuită” că ar mâncat vițelul, iar țăranii au  decis să-l captureze și să-l omoare. În imaginile publicate pe numeroase tabloide și împărtășite pe Facebook, se vede clar că de fapt exemplarul feminin era însărcinată.  Localnicii au fost mai mulțumiți după ce au ucis șarpele  deoarece ouăle lor sunt considerate o adevărată delicatesă.

Citește și Femeia care a fost incendiată în fața tribunalului a murit azi noapte: supraviețuise unui viol în grup

Majoritatea utilizatorilor care au citit știrile pe social media și-au exprimat satisfacția. Mulți au subliniat că uciderea animalului „a împiedicat nașterea a o sută de șerpi”. Unele reptile pot produce până la 100 de ouă simultan.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.