Au ucis cu sălbăticie doi ciobani români. Condamnare record pentru patru italieni

Au ucis cu sălbăticie doi ciobani români. Condamnare record pentru patru italieni

Doru Constantin Olaru, de 28 de ani, şi Costel Cornel Calinciuc, de 38, ambii din judeţul Bacău, au fost ucişi cu sălbăticie în Italia, unde lucrau ca ciobani. Cadavrele celor doi bărbaţi, rezidenţi în Varisella, au fost găsite pe o păşune din Castelrosso, în apropiere de Torino

Românii locuiau într-o rulotă instalată pe câmp. În cursul dimineţii ar fi fost surprinşi de atacatori care le-au incendiat rulota. Cei doi au fugit dar au fost prinşi şi ucişi cu lovituri de baston sau bâtă, majoritatea în cap. Piero Bergero le-a dat lovitura de graţie, în timp ce agonizau, sfărămându-le capetele cu o rangă.

Cei doi români au fost găsiţi morţi în octombrie 2017 pe un câmp din apropierea localităţii Chivasso. Trei fraţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, Daniele Bergero, Romano Bergero, Piero Bergero, împreună cu un al patrulea suspect, Alex Bianciotto, au fost arestaţi atunci iar acum judecătorii i-au condamnat pe fiecare la 30 de ani de închisoare, scrie La Sentinella.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.