Au intrat în coliba unde năștea: o femeie în travaliu și pruncul ei nenăscut au fost uciși

Ucisă în colibă în timp ce ea dădea naștere celui de-al treilea copil. Shaida Nathan, 32 de ani, mamă a trei copii, era în plin travaliu în coliba ei de la marginea Cape Town, când un grup de bărbați înarmați au intrat peste ea și au ucis-o cu mai multe focuri de armă.

Poliția și medicii au intervenit la fața locului , dar din păcate, pentru mamă și copilul nu s-a mai putut face nimic.  Autoritățile consideră că este vorba despre o răzbunare și se presupune că bărbații au vrut s se răzbune pe cei doi copii mai mari ai femeii.  De asemenea și cei doi băieți se află la spital, iar starea lor este stabilă, relatează Daily Mail .

Congo, șeful de cabinet al președintelui a fost condamnat la douăzeci de ani de muncă forțată

Investigațiile sunt în desfășurare, dar acesta nu este primul caz de răzbunare și de crimă împotriva celor nevinovați. Președintele Cyril Ramaphosa a condamnat „valul de crime de femei și copii” din Africa de Sud și a anunțat că va lucra pentru a pune capăt acestei tragedii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.