Au intrat cu un Porsche în etajul al doilea al clădirii din New Jersey: doi morți

Două persoane au murit în New Jersey duminică când mașina în care se aflau un Porsche, a intrat în etajul al doilea al unei case, au spus anchetatorii.

Mașina un convertibil Porsche Boxster din 2010, circula cu „o viteză extrem de mare ” când șoferul a pierdut controlul, a lovit o un trotuarul care l-a aruncat prin clădire, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Râului Toms, Jillian Messina, pentru FoxNews.

Mii de băieți siliți să cerșească în școlile religioase din Senegal

Victimele au fost identificate ulterior drept Braden DeMartin, în vârstă de 22 de ani și pasagerul Daniel Foley, în vârstă de 23 de ani, Toms River, a declarat departamentul într-un comunicat de presă. Ambii tineri au fost pronunțați moarți la fața locului.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.