Au încercat să-și ucidă amantul de… 5 ori ! Două femei arestate și condamnate

Au încercat să-și ucidă amantul de… 5 ori ! Două femei arestate și condamnate

O poveste cu adevărat incredibilă, dar adevărată. Povestea s-a întâmplat în Germania . Henriette R., 30 de ani, și prietena ei Michelle F., 21 de ani, au fost condamnate la patru ani de închisoare de o instanță din Frankfurt (Oder), un oraș din Brandenburg, sub acuzația de (multiple) tentative de omor .

Totul ar fi început atunci când un bărbat de 36 de ani , Ralph  a început să aibă relații intime cu Michelle pe care a cunoscut-o pe Facebook. Coșmarul bărbatului a început atunci când fata a decis să-și implice prietena într-un raport în trei…  La final, Michelle i-ar fi cerut bărbatului 800 de euro . Judecătorilor, Ralph le-ar fi spus că: „ Sexul cu Michelle a fost întotdeauna consensual. Dimineața i-am spus că nu am 800 de euro să îi dau, dar că pot plăti în rate lunare “.

Un băiat de 12 ani și-a ucis prietena lui de joacă de 9 ani: „Mai întâi a abuzat de ea, apoi a strangulat-o”

Ei bine, propunerea nu i-a plăcut deloc  lui Michelle, care a decis astfel să contureze uciderea amantului  împreună cu prietena ei. Au încercat de 5 ori să-l omoare și de cinci ori el a scăpat cu viață.  În noiembrie 2018 au încercat să-l omoare cuo supradoză de medicamente psihotrope . Apoi l-au dus în pădurea de lângă granița poloneză și l-au făcut să bea un cocktail de droguri în speranța de a rămâne inconștient  și de a-l putea omorî. Dar omul a supraviețuit.

Apoi au încercat să-l lovească mai întâi pe cap cu un cric și apoi cu o sticlă : dar nici măcar aceste încercări nu au dus la nimic. Ultima încercare a fost să-l calce cu mașina însă bărbatul a fost doar rănit la șold și stomac. Ralph a reușit să supraviețuiască și de data acesta.

Astfel cele două femei au fost condamnate la 4 ani de închisoare pentru multiple tentative de omor.

Sursa: Daily Mail

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.