Au furat un câine pentru a obține o recompensă, dar au cheltuit de 7 ori mai mult pentru a-i da de mâncare

Un grup de hoți au furat o cățelușă Yorkshire Terrier, pe nume Monica pentru a obține o recompensă de la proprietar. S-a întâmplat în aprilie undeva prin Rusia.

Stăpâna câinelui a depus o plângere la poliției și a lipit afișe pe străzi în speranța că cineva ar putea să-i dea vreo informație despre pierderea câinelui. Două zile mai târziu, a fost contactată de unul dintre răpitori care a cerut un aproximativ 25 de euro pentru a-și avea mult îndrăgitul câine. Femeia a răspuns că, fiind șomeră din cauza carantinei Covid-19, va avea nevoie de ceva timp să strângă banii.

Un tigru mult prea agresiv: a ucis trei persoane, iar acum va trebui să-și petreacă restul vieții în spatele gratiilor

Între timp, totuși, cineva a raportat femeii unde era ascuns câinele permițând femeii să identifice hoții. Între timp suma de răscumpărare a scăzut la 11 euro. Acordul s-a desfășurat fără probleme și după 2 luni câinele a ajuns din nou acasă. Răpirea cățelușei a durat două luni, timp în care răpitorii au cheltuit aproximativ 77 de euro pentru mâncare pentru câini, adică de 7 ori ultima sumă solicitată pentru răscumpărare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.