Au forțat un pui pisic să fumeze: denunțați

Un pui de pisic a fost torturat și abuzat, forțat să fumeze și târât de labuțe în timp ce protagoniștii imaginilor râdeau și se distrau.

Acesta este conținutul unui videoclip lansat de activiștii spanioli pentru drepturile animalelor din Pacma, care au denunțat la Policia Nacional imaginile violenței asupra animalelor. Torturile la care a fost supus un pui de pisic a fost distribuit  pe Instagram de unii tineri din Almería. Animaliștii înșiși raportează acest lucru:

„Am adus imaginile în atenția poliției naționale – scrie Pacma – și a procurorului pentru minori, în cazul în care persoanele care apar în imagini nu au împlinit încă vârsta majorității.

Un băiat de 8 ani atacat de o pumă, salvat de un miracol: “i-am băgat un băț în ochi”

Solicităm ca faptele să fie cercetate, deoarece acestea ar putea constitui o infracțiune de abuz de animale, așa cum este stabilit de Codul penal în articolul său 337.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.