Au făcut-o cu adevărat ! Mai mulți locuitori din New York au fost nevoiți să sune la spital

În New York, unii cetățeni au luat dezinfestanți cu care sperau să se salveze de coronavirus. Sfatul absurd al lui Donald Trump , contrazis cu hotărâre de oamenii de știință din întreaga lume, a fost, din păcate, respectat.

Povestea guru-ului care l-a instigat pe Trump să sugereze injecțiile cu înălbitor

După „sugestia” nebună a lui Trump de a-și injecta dezinfestanți pentru a învinge coronavirusul, New York City Poison Control Center a primit  în jur de 30 de apeluri de la ora 19:00  până la 3:00 dimineața , pe 24 aprilie, imediat după difuzarea declarațiile președintelui. Și nu pare deloc un caz izolat: potrivit rapoartelor mass-media locale, de fapt, un purtător de cuvânt al guvernatorului Maryland Larry Hogan a confirmat că, după observațiile lui Trump, au avut peste 100 de apeluri către o linie de urgență în care se cereau informații despre dezinfestanții casnici. Alarma a fost confirmată și de Agenția de Management pentru Situații de Urgență din Maryland .

Din fericire, nimeni nu a murit și nici nu a avut nevoie de spitalizare, dar panica rămâne.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.