Au crezut ca au descoperit o mumie in barlogul unui urs, dar de fapt era un barbat in viata

Au crezut ca au descoperit o mumie in barlogul unui urs, dar de fapt era un barbat in viata

Atrași de câinii a doi vânători au descoperit trupul unui bărbat în bârlogul unui urs. La început au crezut că este vorba de o mumie, dar după aceea și-au dat seama că de fapt era un bărbat care din fericire era încă viu.

 

Povestea lui Alexander, un rus care dispăruse de o lună este cu adevărat incredibilă.  În luna mai, el a plecat în pădure în munții unei regiuni îndepărtate a Rusiei, dar din acea excursie nu s-a mai întors. A fost găsit de doi vânători cu ajutorul câinilor.

 

Câinii i-au dus pe vânători în bârlogul ursului unde l-au găsit pe Alexander. Omul era slăbit, mușchii erau atrifizați, murdar și fața desfigurată. Culoarea pielii sale era cadaverizată și nu se putea mișca. La prima vedere  vânătorii credeau că au dat peste  o mumie. Câinii însă au insistat să rămână lângă el și după câteva momente Alexander le-a cerut ajutorul.

Înțelegând că bărbatul era încă în viață, vânătorii au chemat imediat o ambulanță.  Alexander a povestit că a fost urmărit de un urs care l-a atacat și i-a rupt coloana vertebrală. Apoi ursul l-a târât în bârlog și l-a păstrat pentru ”zile negre”.

 

Alexander se află și la ora actuală în spital  unde este tratat pentru a-i permite să se întoarcă pe cât se poate la o viață normală.

Te-ar putea interesa și Cel mai mare traficant de droguri, „El Chapo” a fost condamnat la inchisoare pe viata si a unei plati 12,6 miliarde de dolari

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.