Au copiat la examen: doi studenți au fost condamnați la trei luni de închisoare

Doi studenți din Maroc au fost surprinși că au copiat  în timpul examenului de stat și au fost pedepsiți cu trei luni de închisoare. Căutau răspunsuri pe web pentru a trece testele de acces la universitate folosind un telefon mobil atunci când au fost prinși.

În timpul unui examen pentru  testul național la universitate, doi studenți marocani au fost prinși copiind și condamnați la trei luni de închisoare de către o instanță din Fez. După cum a relatat ziarul Assabah, studenții au fost prinși asupra faptului  în timpul examenului și arestați imediat în timp ce consultau în secret telefoanele mobile care le-au introduse ilegal în clasă.

Ucis de mamă pentru că și-a murdărit chiloțeii. Îl îngropă în grădină și raportează dispariția

Pentru cei doi băieți, pe lângă închisoare și confiscarea telefoanelor, au mai fost condamnați  și la plata unei amenzi echivalente a 450 de euro de persoană.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.