Au comandat haine pe Internet, apoi surpriza de șoc: „În pachet erau 2.500 de tablete de ecstasy”

Au comandat haine pe Internet, apoi surpriza de șoc: „În pachet erau 2.500 de tablete de ecstasy”

La a venit curierul, nu le venea să creadă: în pachetele care veneau din Olanda, nu era ceea ce comandaseră online, ci o cantitate impresionantă de droguri. O poveste foarte originală, care vine din Linz, Austria, unde un cuplu, de 59 de ani el și 58 de ani ea, au comandat niște haine pe internet: cu toate acestea, când au ajuns pachetele, au făcut o descoperire senzațională.

Ploaie de ursuleți de pluș pe stadion pentru copiii bolnavi de cancer / VIDEO

În unul dintre cele două pachete, sosite din Olanda, nu erau hainele pe care le cumpăraseră, ci doar mai bine de 25 de mii de tablete ecstasy,  droguri evaluate la o jumătate de milion de euro. Cei doi soți, departe de a fi consumatori, au luat deci pachetul cu droguri și l-au restituit oficiului poștal.

Ulterior s-a descoperit că pachetul nu ar fi trebuit să ajungă în Austria, ci în Scoția, iar acum poliția investighează cazul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.