Au câștigat o jumătate de milion la loterie, după trei ani sunt în spatele gratiilor

Când în 2016, Stephanie Harwell, o femeie din Michigan, a câștigat jumătate de milion de dolari în loteria americană, nu și-a putut imagina unde va fi trei ani mai târziu:  în închisoare alături soțul ei Mitchell. Povestea incredibilă a fost scrisă de„Washington Post”, care a reconstruit drumul care i-a transformat pe cei doi soți din câștigători norocoși în criminali.

În orașul Bay City, din care provin Stephanie și Mitchell, povestea lor a devenit celebră. Ce doi aveau două fete și erau săraci că abia le ajungeau banii până la sfârșitul lunii. În ziua în care au câștigat marele premiu, cei doi aveau ordin de evacuare a locuinței.  Cu ultimii 5 dolari, Stephanie a cumpărat un bilet „Hot Jackpot” și câștigat marele premiu. Cei doi norocoși au declarat mass-mediaei locale că această sumă le va schimba viața și, în parte, așa și a fost.

Un tânăr de 17 ani a fost torturat brutal de paznicii unui supermarket pentru o bucată de ciocolată

La începutul verii, poliția a început să observe o serie de jafuri operate în același stil în jurul casei lor din Bay City. Toate spargerile aveu avut loc când nimeni nu era acasă , ceea ce însemna că hoții știau că victimele nu sunt acasă și acționau ziua în amiaza mare.

Descoperirea șocantă a venit aseară, când, după un jaf într-un oraș  din apropiere, a fost identificat un SUV suspect. Poliția a recunoscut aceeași mașină într-o parcare a unui  supermarket . Înăuntru erau Stephanie și Mitchell și unele dintre obiectele furate. În casa lor, mai târziu, au fost găsite alte obiecte ce proveneau din furturile din zonă.

Deocamdată, cei doi soți sunt acuzați  de furt iar judecătorul a stabilit cauțiunea de 50.000 de dolari fiecare, pe care însă nimeni nu a plătit-o încă…

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.