Au castigat 4 milioane de lire sterline, dar loteria a blocat totul: “Au cumparat biletul cu un card furat”

Au castigat 4 milioane de lire sterline, dar loteria a blocat totul: “Au cumparat biletul cu un card furat”

Mark Goodram și Jon-Ross Watson planificaseră deja achiziționarea de proprietăți și croaziere în Caraibe

 

“Au cumparat biletul de loterie   cu un card de furat”: din acest motiv autoritățile loteriei britanice au blocat plata câștigurilor celor doi tineri de 30 de ani. Jackpot-ul este unul extrem de mare: patru milioane de lire sterline. Serviciul de loterie englez  Camelot a devenit suspicios după ce a descoperit că Mark Goodram și Jon-Ross Watson,  36  și respectiv 31 de ani, nu aveau un cont bancar în care să le fie virat premiul.

 

Potrivit presei britanice, cei doi nu au explicat cum au cumpărat biletul, spunând că un alt prirten de-al lor le-a cumpărat biletul câștigător,  fără a oferi alte detalii suplimentare. Autoritățile au început să inestigheze treceutul celro doi norocoși:  Watson a fost condamnat pentru mai multe crime, inclusiv fraudă bancară, în timp ce Goodram a fost arestat anul trecut pentru furt. Ambii erau trecuți pe listele Bolton “Most Wanted” pentru presupuse crime în zonă în ultimii ani.

 

Loteria Camelot a declarat că nu vor plăti câștigurile unor deținători de carduri furate.

 

Te-ar putea interesa și ”Ai stat prea mult in baie”, un unchi si-a injunghiat nepotul de 29 de ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.