Au adoptat un copil autism, după trei ani l-au dat înapoi spre adopție: cuplu de influenceri au provocat indignarea web-ului

James și Myka Stauffer , un cuplul renumit de influenceri americani au stârnit furia web-ului săptămâna trecută după ce și-au dat spre adopție copilul cu autism adoptat în urmă cu trei ani . După decizia șocantă, acum mulți sponsori, companii bogate, unele cunoscute la nivel mondial au decis suspendarea contractelor de sponsorizare, temându-se de o publicitate negativă.

Săptămâna trecută, Myka Staufferși soțul ei James, care au și patru copii biologici, au lansat un videoclip în care au anunțat că vor să-l trimită pe Huxley , un băiețel chinez de patru ani, pe care cuplul l-a adoptat în urmă cu trei ani. Motivul? Micuțul Huxley este afect de autism. Într-un videoclip cei doi soți și părinți au recunoscut că „are prea multe nevoi speciale, pe care nu suntem în stare să le îndeplinim, despre care nu știam și despre care nu ne spusese nimeni”.

Cu acea ocazie, Myka Stauffer,  celebră pe Instagram și YouTube pentru sfaturile sale despre stil, viață de familie și maternitate, a recunoscut: „Mă simt ca o mamă care a eșuat la 500%”. Micuțul Huxley, trimis înapoi de cuplu ca și cum ar fi un obiect defect, a găsit astăzi o nouă familie, dar   mai mulți psihopedagogi, precum și mulți utilizatori de pe web, au condamnat ferm gestul cuplului: „A fi abandonat de o familie după trei ani și a se adapta la un mediu nou este traumatizant pentru orice copil, cu atât mai mult pentru unul cu autism ».

Oroare: un cuplu a abuzat de un băiat de 12 ani după care l-au castrat cu un cuțit

După acestă decizie a cuplului au fost observate primele efecte negative. Potrivit raportului People , primul brand care a decis să încheie un contract de sponsorizare a fost Fabletics , compania de îmbrăcăminte sportivă fondată de actrița Kate Hudson . Mattel, producătorul Barbie în schimb, s-a grăbit să clarifice: „Am lucrat cu acea familie în trecut, momentan nu există nicio colaborare și nu avem nicio intenție să începem alta în viitor”. Același lucru este valabil și pentru Playtex Baby, o companie care produce sticle și alte accesorii pentru bebeluși, dar și pentru Sauve, o companie deținută de Unilever care produce articole pentru igiena personală.

De-a lungul zilelor, lista a crescut mai mult: multe companii cunoscute din Statele Unite, precum Big Lots, Kiwi Botanicals, Danimals, Kynd Community, Chili’s și O-Cedar au explicat că au avut contracte de sponsorizare cu Stauffers în trecut. , dar acum nu mai doresc niciun fel de colaborare cu ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.