Au adoptat copiii vecinei, dar când s-au întors acasă nu au mai găsit nimic

Au adoptat copiii vecinei, dar când s-au întors acasă nu au mai găsit nimic

Gestul unui cuplu din Beauchmin,  Las Vegas,  depășește orice simplă acțiune de solidaritate. Deși aveau deja 5 copii ei au adoptat cei trei copii a vecinei.

Vecina Audry, o mamă singură cu 3 copii a fost diagnosticată cu cancer. Din păcate nu-i mai rămânea mult de trăit. Când a început să se simtă din ce în ce mai rău, neavând cu cine să-i lase, Audry a lăsat copiii în grijă la vecini.

Deși nu erau prietene la ”cataramă” vecinii au fost de acord să aibă grijă de copii cu bunătate extremă. Înainte cu câteva zile să moară, Audry le-a cerut vecinilor dacă vor putea avea și de copiii ei, nu dorea să-i lase pe mâna asistenților sociali.

Audry cancer 1

 

Migdale în timpul sarcinii previn supraponderabilitatea și ajută la dezvoltarea neurologică ale copilului

Tisha și soțul ei, Kevin, au fost de acord. Știau ce înseamnă să crești fără părinți, deoarece amândoi au crescut în orfelinat.  Cei doi soți au trecut de la 7 persoane la 10. Celor trei copii  nu le era ușor să se adapteze la noua lor casă, la noile condiții pe care le aveau.

Echipa unui program de televiziune dedicată reformării locuințelor celor care se confruntă cu situații adverse a aflat  cazul lor și a decis să îi ajute. Așa că au construit o casă mai mare și mai spațioasă pentru toți cei 10 membri.

Nimeni nu știa de acestă surpriză

Într-o zi când Kevin și Tisha s-au întors acasă, în vechea lor casă nu mai era nimic.

“Sunt copii, am crescut într-un orfelinat și nu am vrut ca ei să treacă prin experiența mea, ei merită să-și trăiască copilăria. Au trecut deja prin prea multe lucruri și merită o familie care să-i iubească și un loc unde pe care să-l numească ”acasă” , au spus vecinii.

Dar asta nu a fost totul. Ei au primit și o mașină cu capacitate marepentru întreaga familie. Când Tisha, Kevin și copiii au văzut noua lor casă, nu au putut să o creadă, au fost fericiți, recunoscători și uimiți.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.