Au 105 ani și 106 ani și sunt cel mai în vârstă cuplu din lume: „Secretul nostru? Bunătatea ”

Au 105 ani și are 106 ani. Dragostea lor durează de 85 de ani iar căsătoria lor de 80 de ani. Sunt cel mai în vârstă cuplu din lume. Împreună au 211 de ani. Secretul unei vieți atât de lungi împreună? Amabilitatea între ei. John Henderson și soția sa Charlotte au încredere au lăsat un interviu la CNN, povestind că s-au cunoscut la universitate în 1934 și a fost dragoste la prima vedere.

Conform Guinness World Records sunt cei mai longevivi soți. Soții Henderson, care locuiesc în Austin, Texas, vor sărbători 80 de ani de căsătorie pe 15 decembrie. S-au mutat în 1939,iar pentru camera de hotel din luna de miere au cheltuit doar 7 dolari. Acum zece ani s-au mutat în satul Longhorn, o comunitate în vârstă asociată cu Universitatea din Texas.

O pisică erou a salvat un bebeluș de un an să nu cadă de pe scări: cum a fost posibil ?

Când s-au cunoscut la Universitatea din Texas, Charlotte vis să devină profesoară, în timp ce John era sportiv iar acum este și cel mai vechi fost jucător de fotbal american.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.