Atunci cand esti prea curios din fire: o femeie a ramas cu capul blocat in gard in timp ce-si pandea vecinul

Atunci cand esti prea curios din fire: o femeie a rămas cu capul blocat in gard in timp ce-si pandea vecinul

Vestea haioasă  vine din La Virginia un oraș din Columbia. O femeie a rămas blocată cu capul în barele unei porți în timp ce-și spiona  vecinului de casă. Nefericita, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost eliberat abia după 5 ore cu ajutorul  poliției și a pompierilor. O întâmplare cu un final fericit care nu a trecut neobservat, atrăgând atenția cartierului și a internauților.

Japonia, sinuciderea noilor samurai din cauza orelor de muncă

Femeia curioasă din fire vrea să vadă cu orice chip cine a intrat în casa vecinului și ce se întâmplă și a hotărât să-și pună capul în barele porții de la casă, dar surpriză! A rămas cu capul blocat între barele gardului. Urletele și strigătele femeii au atras atenția întregului cartier. Mulți dintre ei au scos telefoanele pentru a înregistra scena, distribuind imaginile pe rețelele de socializare.

Ce spuneți, a învățat femeia să nu-și mai bage nasul unde nu îi fierbe oala? 😀

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.