Atunci când diavolul își bagă coada: un preot a fost prin în altar cu două actrițe…hardcore

Un preot din Louisiana, în SUA, a fost arestat după ce a fost surprins de o credincioasă în timpul unui raport cu alte două femei în altar.

Citește și Agent special / Germania, de la polițistă la dominatoare : „a doua viață” a lui Sarah Keller

Cuviosul catolic Travis Clark a fost prins alături de două femei, două actrițe de film pentru adulți, Mindy Dixon, în vârstă de 41 de ani, și Melissa Cheng, în vârstă de 23 de ani. Descoperirea a fost făcută de o credincioasă care a observat luminile aprinse în biserică într-un moment neobișnuit și a intrat pentru a vedea de ce. Când a ajuns la altar, însă, l-a găsit pe preot gol, împreună cu cele două actrițe, în timp ce înregistrau un video hard.

Femeia a spus că actrițele erau îmbrăcate în dominatoare, iar altarul a fost umplut cu jucării sexuale. Potrivit Daily Mail  toți trei au fost arestați pentru fapte obscene într-un loc public. Toți cei trei ar putea fi condamnați la 6 luni până la 3 ani de închisoare. Între timp, preotul a fost suspendat din arhiepiscopie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook,  Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.