Aterizare de urgență în Ucraina: 5 morți într-un avion militar

Aterizare de urgență în Ucraina: 5 morți într-un avion militar

O aeronavă militară a fost forțată să efectueze o aterizare de urgență în vestul Ucrainei . Dinamica evenimentului este încă incertă. Conform primelor zvonuri, avionul s-ar fi prăbușit și ar fi luat foc.

Avionul implicat în accident este un avion de marfă Antonov An-12 . Aeronava militară a fost forțată să efectueze o aterizare de urgență în apropierea orașului ucrainean Lviv . Ministrul infrastructurii, Vladuyslav Kryklii, a corectat apoi numărul inițial de trei decese la cinci. Consilierul din Lviv, Ihor Zinkevych, a confirmat și aceste informații prin intermediul paginii sale de Facebook. Ceilalți trei membri ai echipajului au fost răniți grav.

Un cuplu a fost condamnat la 654 de ani de închisoare: câte crime au comis

Anchetele au început să reconstruiască dinamica exactă a celor întâmplate. Conform celor apărute până în acest moment, încărcătura ar fi rămas fără combustibil și, la ora locală 6,48 am vineri, 4 octombrie, ar fi dispărut de pe radar. Militarii au fost apoi obligați să efectueze o aterizare de urgență care s-a dovedit fatală pentru cinci dintre ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.