Atenţie unde vă faceţi piercinguri! O tânără de 21 de ani a rămas paralizată

Atenţie unde vă faceţi piercinguri!

Povestea lui Layane Dias din ultimele zile a ajuns să facă înconjurul lumii.

Brazilianca în vârstă de 21 de ani a rămas paralizată după ce și- a făcut un piercing în nas. Totul a început chiar la începutul anului când tânăra a început să acuze dureri puternice în zona bazinului și nu își mai simțea picioarele.

Potrivit BBC News,  medicul care a examinat cazul fetei a spus imediat că este vorba de o bacterie numită Staphylococcus aureus care a fost transmisă prin sânge.

“Ma întrebat dacă am o rană în nas, deoarece acest tip de infecție este de obicei generată din nări. I-am explicat că am luna trecută ami-am făcut un piercing și că a ieșit un pic de sânge.

După mai multe analize, medicii au ajuns la concluzia că bacteria găsită în sânge a cauzat paralizia. Rana din nas arfi unul dintre posibile motive,deși sunt necesare mai ulte analize și studii pentru a confirma această ipoteză.

În acel moment tânăra a fost operată de urgență iar medicii au scos aproximativ  500 de mililitri de puroi care se afla între vertebre coloanei vertebrală și care făcea presiune pe măduva spinării.

Chiar dacă nu se știe dacă va mai putea merge vreodată, viața tinerei a fost salvată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.