Atenție la insectele cu ochii roșii. În luna mai vor invada parcurile din America

Un roi de miliarde de insecte va invada parcurile din Statele Unite. Evenimentul se repetă la fiecare șaptesprezece ani când cicadele ies din pământ pentru a se reproduce.

Alarma vine de la experții americani: până la sfârșitul lunii mai miliarde de exemplare de insecte cu ochi roșii vor invada parcurile din America de Nord pentru a se reproduce.

Un eveniment aproape biblic care promite a fi spectaculos și neobișnuit. De fapt, specia „ Magicicada septendecim ” face o migrație reproductivă la fiecare șaptesprezece ani, iar 2021 pare a fi anul invaziei.

Citește și Doomsday Clock, în 2021 suntem tot la 100 de secunde de Apocalipsă, conform ceasului fondat de Einstein

După pandemia din 2020, lipsește doar invazia acestor insecte mai lipsea să îngrijoreze milioane de oameni.

Cu toate acestea, pentru americanii nu va fi ceva nou a asista la invazia „ Magicicada septendecim ” , o insectă neagră cu ochi magenta care trăiește cea mai mare parte a existenței sale subterane, sub formă de larvă, doar pentru a ieși la suprafață la sfârșitul celui de-al 17-lea an de viață pentru a se împerechea a depune ouă și apoi a muri.

Potrivit experților și de ziarele americane, 2021 reprezintă anul „x” pentru aceste invazii și valul va veni odată cu prima căldură.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.