Atenție la etichete! O fetiță a murit din cauza unei paste de dinți

Atenție la etichete! O fetiță de 11 ani din California a murit în timp ce se spăla pe dinți. Copila a murit după ce pasta de dinți i-a provocat o reacție alergică. Mama micuței Denise Saldate din Monique Altamirano, intervievată de ziarele locale  a spus că fiica ei era împreună cu sora ei mai mare de 15 ani în baie și se spălau pe dinți. La un moent dat fata de 15 ani a ieșit din baie urlând că micuța. Denise nu mai respira.

Incredibil: un bărbat și-a aprins o țigară în timp ce era amenințat cu o armă în timpul unui jaf

Mama a spus că, atunci când a intrat în baie, și-a văzut fetița având buzele albastre: a sunat imediat la ambulanță dar medicii nu au mai putut face nimic. Denise a murit sufocată.Femeia susține că noua pastă de dinți i-a fost prescrisă de medicul dentist pentru albirea dinților și că această pastă de dinți  a fost responsabilă pentru moartea fiicei sale.  Familia Saldate a vrut să facă cunoscută întâmplarea tristă despre moartea micuței Denise, pentru a-i avertiza pe toți consumatorii să fie atenți  la citirea etichetelor produselor utilizate, inclusiv a pastelor de dinți.

Împreună și după la moarte: doi bătrânei bolnavi și-au luat viața

Părinții copilei nu au observat că printre ingredientele din pasta de dinți folosită era inclus și laptele. Fetița era alergică la lapte și derivatele din lapte, susținând că au fost întotdeauna atenți la ce cumpărau. Și școala a fost informată despre problema copilei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.