Atentat cu bomba la Mogadishu. O masină capcana a explodat: 10 morti

Atentat cu bomba la Mogadishu. O masină capcana a explodat: 10 morti

O mașină capcană a explodat în Mogadishu, omorând zece persoane și rănind alte doisprezece . Potrivit site-ului Somaliei, Shabelle Media Network, atacul a fost revendicat  de islamiștii Al-Shabaab, subliniind că aveau în vizor  un convoi care escorta oficialități și parlamentari în palatul prezidențial din capitală.

 

Clădirea este situată la câteva sute de metri de locul de explozie.

Te-ar putea interesa și Migrantii, UNHCR: numarul mortilor in timpul calatoriilor catre Europa a crescut

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.