Atacul terorist din Viena, trei morți și numeroși răniți. Mesajul pe Twitter a unuia dintre simpatizanți ISIS

Trei civili au fost uciși, doi bărbați și o femeie, în atacul terorist de la Viena aseară. Cincisprezece civili au fost răniți. Acest lucru a fost anunțat de ministrul austriac de interne Karl Nehammer în cadrul unei conferințe de presă din această dimineață, fără a oferi detaliile victimelor. Poliția a confirmat apoi că a ucis unul dintre terorist.

twitter

Potrivit ministrului austriac de interne Karl Nehammer, omul care a condus atacul și despre care avem știri este „o persoană radicalizată”, un simpatizant al Statului Islamic (Isis). Ceilalți sunt pe fugă. La o conferință de presă, în această dimineață, Nehammer a susținut că „am fost ținta un atac al unui terorist islamic.” „Era înarmat cu o centură explozivă austriacă și purta o pungă plină cu muniție. A fost ucis de poliție “, a adăugat el.

Citește și Arată într-o pungă un cap tăiat trecătorilor: „Am crezut că este o glumă de Halloween”, dar tocmai își decapitase vecinul

„Atacatorul a fost neutralizat la 20.09”, a declarat șeful poliției austriece Gerhard Puerstr în timpul unei conferințe de presă la Viena, explicând că „unitățile de intervenție de urgență au intrat rapid în acțiune.  Centura explozivă cu care a fost găsit teroristul „a fost falsă”.

Pe Twitter, poliția a explicat apoi că au fost efectuate percheziții în casa teroristului care a fost ucis.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.