Atacul sinucigaș la o înmormântare în Jalalabad: 40 de morți

Ieri în Kabul atacul asupra spitalului nu a fost unicul atac al zilei.  Patruzeci de oameni au murit într-un atentat sinucigaș la o înmormântare în estul orașului Jalalabad . “În jurul orei 11 dimineața, un atentator sinucigaș s-a detonat  în timpul unei ceremonii funerare”, a spus purtătorul de cuvânt al guvernului local, adăugând că “patruzeci de persoane au fost ucise și rănite în atac, conform primelor rapoartelor preliminare”.

Afganistan, comando de teroriști au atacat spitalul din Kabul: 16 morți, inclusiv 2 bebeluși

Președintele afgan  Ashraf Ghani a ordonat forțelor de securitate să reia ofensiva împotriva talibanilor și a altor grupuri rebele după cele două atacuri la spital  Kabul și la o înmormântare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.