Atacul din Iran, Trump: ” Totul este bine, evaluăm daunele”

“Totul este bine, evaluăm pagubele și victimele, până acum este în regulă,” a fost mesajul președintului Donald Trump, pe Twitter, a confirmat   că „rachetele au fost lansate din Iran împotriva a două baze militare din Irak”. „Până acum este bine. Avem cea mai puternică și mai bine dotată armată din lume”, a scris președintele care a anunțat ulterior o declarație pentru această dimineață.

Citește și Iranul a atacat două baze americane: „Începe operațiunea Soleimani Martire”

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.