Atacul din Iran, Pasdaran: „80 de soldați americani uciși”

Optzeci de decese …80 de soldați în rândul armatei americane. Conform The Guardians of the Iranian Revolution (Pasdaran), acesta este rezultatul atacului cu rachete împotriva bazelor militare americane din Irak. ‘

”În regiune au fost identificate cel puțin 140 de ținte americane și aliații acestora. Și dacă americanii fac o altă greșeală și aceste poziții vor fi atacate ”, a declarat un lider senior Pasdaran, citat de agenția de știri iraniană.

Citește și Atacul din Iran, Trump: ” Totul este bine, evaluăm daunele”

Sursa a adăugat că atacul asupra bazelor Ain al-Assad și Erbil a provocat daune grave dronelor și elicopterelor americane.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.