Atacul de la Nisa, ultimele cuvinte ale uneia dintre femeile ucise: „Spune-le copiilor mei că îi iubesc”

Atac șocant la Nisa , unde bilanțul provizoriu vorbește despre trei persoane ucise de mâna unui agresor terorist care a fost rănit și oprit de poliție. Două persoane au fost decapitate, în timp ce a treia victimă, o femeie, a murit într-un bar în care se refugiase după ce a fost lovită în gât de către ucigaș:

Citește și Atac terorist la Nisa: trei morți, două persoane decapitate. Agresorul rănit urla: „Allah akbar ”

„Spuneți-le copiilor mei că îi iubesc”, a spus femeia cu puțin timp înainte de a muri, au declarat martorii pentru BFM-TV. Femeia, conform celor aflate din presa franceză, a fost grav lovită în gât de atacator, care a încercat să o decapiteze, însă fără succes.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.