Atacata in spital cu o cana pentru ca sforaia: moare dupa 14 zile de agonie

Atacata in spital cu o cana pentru ca sforaia: moare dupa 14 zile de agonie

Eileen Bunting, în vârstă de 64 de ani, a fost internată la Spitalul  Regală Hull, în Marea Britanie, un oraș din Yorkshire, când a fost lovită în cap cu o cană de către o altă pacientă din salon, supărată fiindcă femeia sforăia noaptea. Eileen a murit la două săptămâni după inccident.

 

Potrivit rudelor, atacul a fost premeditat, deoarece mânerul ușii din era legată de o cârpă pentru a împiedica intrarea. Fiul său, Mark, declară că asistentele a găsit-o pe femeiea care a atacat-o mama lui lângă pat cu cana în mână.

 

Soțul lui Eileen, Philip, a declarat că o  pacientă din spital ar vorbi despre atacatoare că  era foarte nervosă pe  Eileen în noaptea dinaintea atacului. Eileen a murit la 4 aprilie, la 13 zile după incident.

 

Potrivit spitalului, cauza decesului a fost “insuficiența renală”, dar membrii familiei sunt siguri că uciderea femeii a avut de-a face cu acea agresiune.

Te-ar putea interesa și Doua adolescente au cazut de pe un zgarie-nori in timp ce isi faceau selfie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.