Atacata de un rechin, tatal l-a luat la pumni pentru a-și salva fata: i-a smuls un picior  

Atacata de un rechin, tatal l-a luat la pumni pentru a-și salva fata: i-a smuls un picior  

O tânără de 17 ani, Paige Winter, a fost atacată de un rechin dar  a fost salvată de tatăl ei, care s-a aruncat în apă să o ajute lovind disperat cu pumnii în rechinul care reușise să-i smulgă un picior fetei. S-a întâmplat în Carolina de Nord unde tânăra atacată de un rechin i-a fost amputat un picior de la genunchi și câteva degete de la o mână.

 

“Toată lumea a început să țipe, am văzut această tânără care se târa  spre plajă ca să iasă din apă”, a declarat un martor pentru WCTI: Paige a fost transportată imediat la Centrul Medical Vidant din Greenville.

 

A fost deschisă o strângere de fornduri pe La GoFundMe, familia lui Paige, care, în pofida vârstei tinere, a fost dintotdeauna un animalist și va “rămâne o susținătoare  al animalelor marine”, au spus medicii spitalului. Tânăra cu siguranță va avea nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, dar din fericire multe persoane au contribuit la strângerea celor 40.000 de dolari.

 

Te-ar putea Harta mondiala a inteligentei: unde se plaseaza Romania in topul statelor cu cei mai destepti locuitori

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.