Atacat de un crocodil, se salvează scoțându-i ochii, dar îi rămâne dinte înfipt în mână

Nu numai tăieturi și cicatrici în mai multe părți ale corpului, ci și un dinte de crocodil înfipt în mână, este ciudatul „suvenir” pe care un australian de 21 de ani l-a dus acasă după ce a fost atacat de un crocodil în timp ce înota într-un lac în nordul îndepărtat al Queenslandului. Tânărul, Isaac Adidi, înota cu un prieten duminica trecută când a fost târât sub apă de reptila care l-a atacat brusc în fața ochilor îngroziți ai prietenului său.

„Isaac a intrat sub apă. La început nu am înțeles și nu am crezut că este ceva grav în acel moment, apoi a ieșit la suprafață și a început să urle “, a declarat prietenul tânărului de 21 de ani ziarului local 7NEWS.

În acel moment între crocodil și tânărul de 21 de ani a început lupta

” A lovit crocodilul în ochi pentru a încerca să scape . Sunt destul de sigur că i-a scos ochiul din orbită “, a dezvăluit omul Malik Cockatoo-Mueller.

Gestul, din fericire, a reușit să îndepărteze crocodilul și astfel cei doi tineri au reușit să scape la timp chiar dacă reptila a încercat un nou atac și s-a lansat înapoi în apă cu gura deschisă. Tânărul de 21 de ani a trebuit să solicite asistență medicală la spitalul unde a fost operat la membre și a constatat că , crocodilul i-a lăsat un dinte în mână „Tânărul a suferit o rană la mână care este în concordanță cu atacul unui crocodil lung de trei metri”, a explicat șeful Queensland Parks and Wildlife.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.