Atacă Congresul SUA, fosta soție îl recunoaște într-o fotografie și îl cheamă FBI-ul: arestat

A făcut parte la asaltul asupra Congresului SUA și a fost arestat după ce fosta soție l-a recunoscut și a avertizat FBI-ul. S-a întâmplat pe 10 ianuarie , la câteva zile după revoltele din Capitol Hill .Potrivit celor reconstruite de CNN , veteranul Forțelor Aeriene Larry Rendell Brock a participat la demonstrația pro-Trump organizată la Washington în 6 ianuarie degenerat în violență în interiorul și în afara Congresului. Bărbatul, care purta o cască de camuflaj verde în momentul revoltelor, a fost identificat câteva zile mai târziu de FBI, care l-a arestat.

Citește și Atacul Capitoliului: unul dintre susținătorii arestați ai lui Trump s-a sinucis, s-a împușcat în piept

Un martor a declarat pentru CNN că Brock a fost recunoscut de fosta sa soție în unele fotografii difuzate online, care a sesizat imediat autoritățile, printr-o declarație pe propria răspundere. Protestatarul a fost recunoscut și de o a doua persoană care a contactat FBI-ul. Brock, în vârstă de 53 de ani, a făcut parte din Forțele Aeriene până în 2014, când s-a retras. După arest , bărbatul a fost concediat și de la compania privată de aviație unde lucra.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://edition.cnn.com/2021/01/10/politics/eric-munchel-larry-rendell-brock-capitol-riot 
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.