Atac terorist la un hotel: cel puțin 5 morți

Atac terorist la un hotel: cel puțin 5 morți

Cel puțin cinci morți, inclusiv un atacator, au murit în urma atacului împotriva hotelului Syl, nu departe de complexul care găzduiește președinția somalei în Mogadiscio, a  declarat ofițerul de poliție Ahmed Bashane.

Citește și Un bărbat și o femeie au deschis focul lângă un supermarket în Jersey: un mort și mai mulți răniți

“Până acum, morții confirmați în atac sunt doi gardieni ai hotelului, un luptător islamist, un oficial al guvernului și un civil”, a spus el. Atacul a fost revendicat de grupul al-Shabaab.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.