Atac terorist la Nisa: trei morți, două persoane decapitate. Agresorul rănit urla: „Allah akbar ”

Un atac terorist a avut loc în această dimineață la Nisa, lângă biserica Notre-Dame : numărul provizoriu este de trei morți și mai mulți răniți . Cele două persoane care au murit în interiorul catedralei au fost fie „sacrificate”, fie „decapitate”, potrivit diverselor surse. O a treia victimă, o femeie, s-a refugiat într-un bar de lângă biserică, unde a murit la scurt timp din cauza rănilor relatează radio France Info.

Citește și Covid, Macron: „Lockdown în toată țara, dar școlile vor rămâne deschise”. ” Alți 400 de mii de morți dacă nu facem nimic”

Atacatorul, a spus oficialul, a fost rănit și oprit de poliție și în acest moment se află în spital. Nu este exclus prezența altor complici. “Autorul atacului, în timp ce era sub îngrijirea medicilor, după ce a fost rănit de poliție, a continuat să strige Allah Akbar fără întrerupere”, a declarat primarul orașului Nisa, Christian Estrosi, intervievat de BFM-TV. Pentru Estrosi, „nu există nicio îndoială cu privire la natura atacului”.

„Totul sugerează că este un atac terorist în bazilica Notre-Dame”, spusese primarul cu puțin timp înainte. Ancheta a fost încredințată procurorului antiterorism . În prezent, aceasta este o investigație privind „crimă” și „tentativă de crimă”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,    Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.