Atac șocant! O mamă a fost înjunghiată în față în timp ce se plimba cu fiul ei în cărucior

O mamă a fost înjunghiată în timp ce se plimba cu fiul ei în cărucior. Atacatorul a fost arestat pentru tentativă de omor.

Luni după-amiază, Josephine Conlon se plimba cu fiul cel mic pe Downtown Avenue , în cartierul Streatham Hill (sudul Londrei). Mama, în vârstă de 36 de ani se bucura de o după-amiază liniștită  când la un moment dat un bărbat a atacat-o din spate și a înjunghiat-o de două ori în față.

În urma atacului, bărbatul a fugit lăsând femeia într-o baltă de sânge. Din fericire, unii trecători i-au sărit în ajutor și a fost transportată la spital în cod roșu. Acum din fericire este în afara oricărui pericol.

Citește și O tânără a fost hărțuită sexual de zeci de bărbați chiar în noaptea de Revelion: imaginile au devenit virale

În timpul anchetei mau mulți martori au fost interogați pentru a descrie cine este bărbatul care a încercat să o ucidă.  Mark Brazant în vârstă de 43 de ani a fost arestat a doua zi și și-a mărturisit fapta.

Judecătorul însărcinat cu examinarea cazului a validat arestarea prin acuzarea bărbatului de tentativă de omor, agravat de posesie ilegală de armă. Bărbatul va fi judecat de Camberwell Court vinerea viitoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.