Atac șocant asupra unei profesoare însărcinată. Criminalii i-au scos dinții și au înjughiat-o

Tanya Nguyen, o profesoară  însărcinată în vârstă de 33 de ani, a supraviețuit miraculos unui atac violent chiar în fața casei ei din Sunland, California.

Profesoara însărcinată a fost înjunghiată de zece ori de un grup de gangsteri după care i-au scos incisivii cu un clește. Tanya Nguyen, era  în mașină chiar în fața casei sale din Sunland, California,  când a fost atacată și jefuită de către Christian Reyes, 20 de ani, Andrew Bran, 19 ani, și Jesus Morales,  potrivit poliției.

Nou-născutul „nu este prizonier”, asistenta nu-i salvează viața. Tragedie într-o închisoare

Femeia și copilul din pântece au supraviețuit în mod miraculos atacului, în ciuda faptului că viitoarea mamă a avut mai multe răni, un plămân perforat și incisivii scoși.  Nguyen a fost internat într-un spital local după atac și a suferit o intervenție chirurgicală delicată. În timp ce era în spital, a postat un videoclip mulțumindu-i susținătorilor și salvatorilor ei.

Potrivit autorităților, atacul asupra tinerei mame a fost întâmplător, deoarece acuzații erau prin zonă în căutatrea de droguri. Văzând-o singură, aceștia au încercat să fure mașina, au fugit cu doar cu cheile de la mașină….

Dacă vor fi găsiți vinovați, atacatorii riscă închisoare pe viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.