Atac sângeros în Nigeria: 11 muncitori au fost uciși de militanții jihadiști

Atac sângeros în Nigeria: 11 muncitori au fost uciși de militanții jihadiști

Bărbații înarmați,  aparținând unui grup afiliat Statului Islamic au împușcat 11 muncitori în nord-estul Nigeriei. Luptătorii Statului Islamic din Africa de Vest (Iswap) au deschis focul asupra lucrătorilor care lucrau la instalarea cablurilor de fibră optică în satul Wajirko, la 150 de kilometri de capitala statului Borno, Maiduguri.

Siria, cel puțin 30.000 de orfani ai teroriștilor ISIS: destinul șocant a copiilor fantomă

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.