Atac sângeros în Anglia ! Persoane înjunghiate într-un parc din Reading: trei morți

Trei persoane au murit şi mai multe au ajuns la spital după ce au fost înjunghiate sâmbătă într-un parc din Reading (sud-estul Angliei). Înjunghierea multiplă a avut loc în Reading, un oraș din sudul Marii Britanii sâmbătă 20 iunie, în timpul unei demonstrații de Black Lives Matter. Poliția din Thames Valley a replicat: „Intervenim într-un incident de la Forbury Gardens, Reading, ofițeri trimiși la fața locului”. Incidentul este definit drept „grav”, fiind nevoie și de intervenția unui elicopter la fața locului.  Deocamdată, nu se vorbește oficial despre terorism.

Belgia, primarul orașului Bruges a fost înjunghiat în gât

https://twitter.com/ThamesVP/status/1274421841092923392

Poliţia şi echipele de prim-ajutor au intervenit la faţa locului după ce au fost chemate în primele ore ale serii pentru un incident în care mai multe persoane au fost înjunghiate la Forbury Gardens, în jurul orelor 19.00 (18.00 GMT).

Potrivit The Guardian  autoritățile i-au în calcul și un „atac terorist”. Un tânăr de 25 de ani a fost arestat la fața locului fiind suspectat de crima, dar poliția a anunțat că nu mai caută nicio altă persoană.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.