Atac la un spital din Libia: cinci medici ucisi

Atac la un spital din Libia: cinci medici ucisi

Cinci medici au fost ucisi și alți opt răniți într-un bombardament la spitalul din Al Zaouia, pe ruta aeroportului, vizată de forțele generalului Haftar. Acest lucru a fost anunțat de pagina de Facebook a medicinilor de teren din Libia și centrului de sprijin umanitar.

 

“Condamnăm și denunțăm acest atac barbar și nejustificat mpotriva spitalului și a personalului medical”, se arată în pagina organizației.

De Marius Oprea 

Te-ar putea interesa și ”Mori mai repede!” Acestea sunt mesajele pe care le primește o fetiță de 7 ani cu cancer în fază terminală

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.